luni, 13 septembrie 2010

Coi Trist in tara lui Laba Trista

Un post trist despre un prost si mai trist 
 
In tara lui Laba trista singura grija a lui SOV, in opinia jurnalistilor platiti chiar de domnia sa, este ca va suferi o banala depresie in cazul in care acesta isi va intrerupe tratamentul medicamentos. Pentru acesti bravi jurnalisti prezint urmatoarea definitie: "poliomielita este o boala infecto-contagioasa sistemica ce afecteaza primordial sistemul nervos central". Poate cauza atrofieri ici colo si chiar paralizie. Cu siguranta, depresia a devenit un fenomen de masa in clipa in care s-a descoperit frauda FNI in care acelasi SOV a fost adanc implicat. In legatura cu acel caz, domniei sale i-a paralizat cu siguranta doar bunul simt. De acelasi gen de depresie a suferit si A. Stanculescu, care l-a eliberarea provizorie din inchisoare pe caz de boala, s-a dus sa se trateza la "pacanele" in cazinou.
   In aceeasi tara a lui Laba Trista unii jurnalisti sunt mai interesati de un logo prost ales decat incompetenta notorie a ministrilor lui Boc, incompetenta in care se scalda majoritatea celor care dorm si se uita la filme porno in senat si camera deputatilor, aceeasi incompetenta in care se scalda si opozitia, opoziti care sufera de depresie si de o lipsa acuta de idei in ceea ce priveste relansarea economiei nationale. Aceasta incompetenta a cauzat cu siguranta daca nu depresie in masa in randul populatiei atunci paralizia sistemului social romanesc. 
   Ei bine, in aceasta tara a lui Laba Trista exista un Coi Trist. Acest Coi Trist isi pune bashetii jegosi pe o bancheta de care si alti cetateni civilizati incearca sa beneficieze. L-am intrebat civilizat si calm: "Dvs. mai puteti pune mana pe maner acum?" Nu am primit nici un raspuns. L-am intrebat apoi pe Coiul Trist daca se mai poate aseza pe bancheta acum, de asemenea nici un raspuns. Coiul nu a raspuns si nici macar nu a clipit. Nici un muschiulet nu i-a tulburat morga. Si-a continuat in liniste activitatea lipsita de tulburari neuronale si fara a retrage falangele jegoase de pe bancheta si manerul banchetei din fata.
   Un mare om politic al secolului trecut spunea urmatoarele: "Nu te intreba ce poate face tara pentru tine, intreaba-te ce poti tu face pentru tara". Acelasi om a sfrasit impuscat in cap, asa cum speranta ca mai suntem normali si civilizati mi-a fost impuscata direct in cap. Iar creierii bunului meu simti au sfarsit imprastiati pe baschetii jegosi ai Coiului Trist. Coiul Trsit, contrat opiniei genreale nu este tigan, ci chiar un Coi atent imbracat si mai ales foarte tanar. Pacat de tar asta, ca-i tara frumosa si un viitor atat de trist! Nu voi regreta niciodata regimul de trista amintire, doar faptul ca invatamantul din acele timpuri nu nastea "Coiuri Triste". Invatamantul era Invatamant, Medicina era Medicina iar Militia era litera de lege. Acum nu mai exista nimic sfant. Doar tristete si depresie.

3 comentarii:

  1. cool

    uneori gandesc sa ma fac haiduc si sa dau in "coaie". Cred ca si tu ai intra in ceatã. Te simt! La astia nu merge cu vorba buna, lege sau bun simt. Numai paru ii va potoli.

    RăspundețiȘtergere
  2. Port cu mine intotdeauna un levier, din pacate virtual. Ce-as mai sparge niste dinti cu el de as putea. Ma rog!

    RăspundețiȘtergere

Ciripeşte, dară:

Let’s Do It, Romania!