joi, 11 noiembrie 2010

În şurla presei, vorbe tembele

Scrisoare unui gibon supărat
Ştiu, este o temă mult discutată. S-a bătut foarte multă monedă pe un subiect sau despre un subiect care îşi permite în fiecare seara să înjure mai mult de jumate din populaţia cu drept de vot a României, adică pe cei care au avut la un moment dat, în istoria României, altă opţiune decât i-a dictat domniei sale conştiinţa sau şeful de trust. Un om care se laudă că are o oarecare audienţă, spune pe post următoarele: "Jură-te pe mă-ta, activistule băsist, că la protestul anti-abuz au fost doar 500 de oameni! Acelaşi personaj, îşi cere în faţa sediului CNA dreptul la liberă exprimare. Nu vi se pare cel puţin ciudat? Şi-a luat cele câteva sute de fani ai emisiunii pe care îi mai are, ia urcat în autobuze şi i-a dus la miting. Aş spune cu exagerare desigur, că cam pedofil, domnul Badea. Copiii aceia nu aveau ce să cauta la miting în timpul orelor de şcoală, pe banii contribuabililor din Alexandria.
Realizatorii celor două emisiuni, În şurla presei şi Vorbe Tembele, sunt supăraţi că primesc amenzi de la CNA pentru porcăriile şi vulgarităţile ce le spun pe post. E ca şi cum eu m-aş duce la Badea, cu o bîtă, i-aş aplica o julitură pe antrebraţul, pe care sunt sigură că s-a chinuit să îl lucreze, iar mai apoi m-aş comporta ca o golancă şi aş chema poliţia pentru că acesta şi-a permis să riposteze? Păi, e corect, ce golăneală mai este şi asta? Iar mitingul cu pricina, în care cei doi "giboni" (un termen foarte des folosit de marele capucin din ograda motanului), şi-au cerut dreptul la golăneală, nu a avut nici o tentă politică. Se poate vedea clar din poze, că cei doi nu mănâncă usturoi, dar tare le pute gura.




Spunea, măria sa Capucinul, la acelaşi miting: "Pentru asta s-a murit acum 20 de ani, pentru libertate". Nu, şurlă, nu pentru asta au murit acei oameni. Nu ca să spui tu prostii pe post în fiecare seară, nu ca să te iei tu de partea maternă a "celorlalţi" români (care cît de cît mai au puţină minte) în maniera pe care o faci. Au murit, pentru că nişte activişti comunişti, genul celui pentru care măria ta, Capucinule lucrezi, şi-au bătut joc de ideea de libertate pentru care acei oameni luptau.
Nu suntem toţi proşti, Capucinule, şi în nici un caz vulgari ca tine. Aşa că, ce-ar fi să nu te mai iei tu de mama, că nu mi-ai dat banană să fiu maimuţa ta.

Semnează
Gibonul supărat

2 comentarii:

  1. ca sa nu mai spun ca aseara ambilopii s-au distrat 30 min pe tema sexului oral. Persuasivi, cu conotatii triviale, toti numai un zambet. Eu mi-am tras nadragii si am plecat. Pe Discovery! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie îmi place cum se invită la propriile emisiuni, ca să discute discuţii. Şi moşii ăia din Mappets erau mai simpatici, parol de honneur! :-)

    RăspundețiȘtergere

Ciripeşte, dară:

Let’s Do It, Romania!