vineri, 17 decembrie 2010

Fenomenul Neagu!

Cine este această fenomenală Crsitina Neagu? De unde a răsărit? Cum a ajuns la numai 22 de ani stâlpul naţionalei de handbal a României?
La 18 ani joacă la Rulmentul Municipal Braşov, antrenată de fosta vedetă internaţională a handbalului feminin Mariana Târcă, echipă care a disputat 3 finale ale campionatului intern de handbal feminin în compania celor de Oltchima Râmnicu Vâlcea în perioada 2007 - 2009 şi de asemenea o finală a Cupei Cupelor, finală pierdută în faţa echipei norvegiene Larvik HK.
Cu o statură de invidiat şi o viziune excelentă a jocului, Neagu dă dovada unei maturităţi şi a unei seriozităţi în joc aproape ireale. Înscrie goluri cu viteze apropiate de suta de kilometrii pe oră, pasează decisiv, recuperează, apără excelent şi toate aceastea la numai 22 de ani. Campionatul european de handbal 2010 din Danemarca si Norvegia pare făcut pentru a pune în valoare calităţile fenomenului Neagu. După fenomenul Amariei, cea care la rându-i a ridicat echipa de senioare a României în careul de aşi al echipelor naţionale de handbal feminin,  acum România o descoperă pe Cristina Neagu. Chiar dacă România nu se va întoarce de la campionatul european de handbal cu nici o medalie, va fi câştigat o mare jucătoare în persoana Cristinei Neagu. Dar cu siguranţă cu Amariei şi Neagu vom avea un cuvânt greu de spus în viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ciripeşte, dară:

Let’s Do It, Romania!