marți, 3 iulie 2012

Să trăiască Domn' Președinte!

Uau! În sfârșit a ajuns și întâiul chiulangiu al țării președinte (de cameră obscură), după ce ani de azi a dat din coate să devină președinte de scară, bloc, administrație sau CAP. Cum sună? "Domn' Președinte, să trăiți!" Veșnicul amnezic liberal, cel care unindu-se cu comuniștii, a călcat cu bocancii peste memoria de zeci de ani a Partidului Liberal, și cea a zilelor în care fostul FSN, actualul PSD, cu ajutorul minerilor devasta sediile partidelor de opoziție și-a îndeplinit jumătate din vis (nu este, slavă Domnului și președinte al țării). Încă (ferească sfântul)!
Deci acesta era mersul US(ta)L(iniștilor)...subordonăm fără drept de apel instituții ale statului, organizații, călcăm în picioare statul de drept, furăm a doua poziție în stat, subjugăm și justiția și gata, avem puterea totală (așa cum își dorea Master of Puppets Dan Voiculescu). Păi în felul, orice prost  poate ajunge președinte al României.
Rușine Puterii care încalcă orice normă de bun simț, rușine și inexistentei Opoziții care astăzi a jucat în parlament un rol de mort în păpușoi! Se presupune că prima măsura a lui Antonescu, în calitate de președinte al României, să fie grațierea lui Năstase!  AICI!
Oare ce lucruri importante sunt ferite opiniei publice prin desfășurarea acestui bâlci politic de proastă factură? Sincer, oare oamenii de bun simț (nu cel invocat invocat de Antonescu în alegeri) văd alt film????
Cu dezgust și rușine recunosc că în 2008 Antonescu a beneficiat de votul meu INOCENT!

Ai dreptate! Pute rău!
Semnează,
Acum că l-au închis pe Bombo
Mai emigrăm în Congo???????

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ciripeşte, dară:

Let’s Do It, Romania!