luni, 26 octombrie 2015

Da' de morti, de morti cine mai vorbeste?


Ingrediente: se ia una bucata groapa in asfalt (gasesti pe toate drumurile), una bucata politist (si astia pe toate drumurile - numai vezi ce trafic infernal e de pe la Scarbeanca DN1 pana in Cotroceni) si gata. Dezastru! Un om a murit oarecum nevinovat. Singura lui vina e ca a acceptat sa plece cu motoreta pe ploaie. Ma rog! Omul probabil isi dorea sa mai munceasca si a doua zi. Cine stie! Pacat ca a murit in slujba unuia ca Oprea.
Oprea (fosta garda a lu'...ala...of imi scapa, a da....Luceafaru' la huila - Miron Cosma) a declarat, dupa ce 5 zile s-a putut dupa epoleti tacand malc: "Nu am stiu ca este vorba despre un accident". Hai pe bune! Sa sucombezi tu?
E clar...scandal cat China pe toate canalele...vuvuzele in stanga si-n dreapta...in final politisti care in loc sa isi faca treaba cara "izmene" de colo dincolo...soc...ramai prost...si nu o sa-ti vina sa crezi...Fas!
Si uite asa nu mai vorbeste nici dracu' despre cele doua dosare: Revolutia din '89 si Mineriada din '90. Hm! Oare de ce? Nu cumva suna a metode media manipulatoare gen secu'? Nu? Ei, atunci sunt eu paranoica. Uff!

P.S. Nu se simte lipsa cuiva? A CTP-ului? Nu? Ma gandeam ca dansul le stie pe toate.

Semneaza,
TV Sanchi pe Santz Elize

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ciripeşte, dară:

Let’s Do It, Romania!