miercuri, 1 decembrie 2010

De ziua naţională "noi nu gîndim, noi muncim"!

 O realitatetv patetică!

Aceasta era o zicală comunistă care reflecta perfect situaţia acelor vremuri teribile şi de tristă amintire. Aş spune că este perfectă şi pentru a evidenţia specificul postului Realitatea TV.
Cînd urarea La mulţi ani! ar trebui să stea scrisă cu litere mari pe burtiera fiecărei televiziuni care se respectă, unii se găsesc, ca adevărăţi "profesionişti" ce sunt, să schimbe această regulă de bun-simţ. Dacă te numeşti televiziune de ştiri dar în realitate "vuvuzeşti" doctrina populistă a stîngii înseamnă că ai o mare problemă. Înseamnă că undeva miroase rău a usturoi. Nici astăzi, de ziua naţională nu renunţă la trîmbiţarea tuturor prostiilor mai mult sau mai puţin importante (a se observa oximoronul prostii importatnte). Ei lasă, că le bagă marele manager internaţional Ghiţă (cel care, din zece afaceri de succes nouă le are cu statul român) High Definition. Ce bucurie! În sfîrşit, în format HD vom putea afla răspunsul la o întrebare grea care pe mine cel puţin, mă frămînta de ceva vreme: cîte aluniţe are pe faţă, Mădălin Voicu, moo?
În cele ce urmează vă fac dovada "cîtorva" titluri tendenţiose din cursul zilei naţionale de pe RealitateaTV. Nici un La multi ani!






Aici e de criticat gestul preşedintelui (pe bună dreptate), pentru că l-a cam "faultat" pe Geoană.























Hai că ne salvează regizorul.










Ia ghici!







În sfîrşit o "realitate" a zilei!










Fără număr, fără număr (greu de numărat aluniţele, moo).








Mai uşor cu cerşitul, moo.












Semnează
Elena Pudrea

PS LA MULTI ANI, ROMÂNIA!

2 comentarii:

  1. Cool
    credeam că numai pe mine mă enervează bocitoarele televizate. Ma bucur ca nu sunt singur in club.

    Pe de alta parte, nimic nu este intamplator. Atacul la adresa statului este concertat, are in spate o gandire unitara. Sa urmaresti in timp ca acele titluri, si la RTV si la A3, contin cuvinte ca: saracie, foame, scumpiri etc. Se doreste crearea unei imagini de dezastru national si urmăresc uciderea sperantei si incitarea populatiei. E un fel de lovitura de stat media. Nimic nu este intamplator!

    RăspundețiȘtergere

Ciripeşte, dară:

Let’s Do It, Romania!