luni, 5 decembrie 2011

Francezii au dreptate, suntem un neam de țigani!


Organul lui Voiculescu se numește Bendeac.

Am trimis la export marfa noastră cea mai de preț, țigani, români țiganizați, borfași de cea mai joasă speță, criminali, proxeneți și altele.  Aceasta este mulțumirea pentru faptul că ne-au primit în Uniune. Au tot dreptul să ne ia la miștaux, suntem țigani și prin ceea ce facem afară, dar mai ales prin ceea ce facem în propria țară. Spre deosebire de noi francezii, finuți din fire s-au dovedit a fi mici copii, am putea spune cel mult ironici sau sarcastici în ceea ce privește problema țigănească, chiar dacă eronat, român sau țigan e tot aia pentru ei. Voi dezvolta în cele ce urmează.
Am avut proasta inspirație să urmăresc preț de câteva minute o reprezentație grotească din partea unei puțe cu urechi de elefant, care a devenit mai nou organ cultural la antenele lui Voiculescu. Știm că se încearcă prostirea și mai grav țiganizarea măcar din punct de vedere cultural a românilor. Poate nu degeaba există mai multe canale cu manele și nici unul românesc de muzică clasică. Susținem excelența, antrenăm inteligența, cam așa sună motto-ul fundației patronate de Felix. Rezultă o întrebare pertinentă: în ce țară, în Bubinga? Nu credeam însă despre cei de la antene că se pot coborî la un nivel atât de jos sau să devină atât de abjecți încât să îi se permită unui reprezentant de seamă al etniei maronii și anume Vanghelie (chiar și fără voia sa) jucat de spânul de serviciu al antenelor,  să își facă nevoile pe capul reginei Elisabeta a Mari Britanii. Nu, nici măcar Bendeac nu are dreptul la o astfel de blasfemie, și în nici un caz în numele comediei, a pamfeltului, fie el cât de prost. Nu voi descrie scena, pentru că la momentul respectiv mi-a venit să vomit, nu aș vrea să o fac la propriu. Există lucruri pe care încerci să le uiți pentru că te rănesc și nu merită a fi repovestite, nici măcar sub formă de glumă. Bendeac e misogin și un homosexual complexat, cunoaștem asta. Până la urmă nu-i de vină nebunul, ci cel care îi permite să arunce cu lături pe scena comediei. Știm că lui Bendeac îi place să facă vedete din te miri ce distruși ai naturii, dar totuși, există o diferență uriașă între retarzii pe care îi personifică și simbolul casei regale britanice. Asta nu este comedie Bendeac, este o prestație jalnică, dar mai ales o ofensă fără margini la adresa bunului simț, cu largul concurs al patronului, alt reprezentant notoriu al etniei ceva mai sus amintite. Nu suntem toți proști, sau atât de cretini încât să-ți acceptăm în numele comediei astfel de jeguri. Transmite-i patronului tău că nu ne-a țiganizat pe toți. 
Ei bine, dacă francezii râd de noi, vor fi făcut-o pe bună dreptate, în schimb noi nu avem dreptul să fim atât de ofensatori la adresa istoriei în sine pe care o reprezintă regina Elisabeta. Sper ca măcar CNA să se autosesizeze și să le dea una peste bot, cu amendă cu tot, celor de la antene.

În numele comediei

Semnează,
tajikiStan și Bran

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ciripeşte, dară:

Let’s Do It, Romania!