marți, 8 mai 2012

Pariu cu greaţa!

gazetadecluj.ro

Victor Ponta: "România va avea cel mai cinstit guvern".
Evident păstorit de Dan Voiculescu, acest guvern deja supradimensionat cu intenția clară de a împăca și căprarii și vărzarii, pare să fie, întru adevăr cel mai "cinstit". Nu știu în ce țară trăiește Victor Ponta, în România cu siguranță nu. În Far Far Away acest guvern poate deține caltatea de "cel mai cinstit", de ce nu! Până la urmă toți putem visa la cai verzi pe pereți.


Muncă - Mariana Câmpean - "creșterea numărului de ajutoare sociale"
Educație - Ioan Mang - fără camere video la BAC
Cultură - Mircea Diaconu - "Arbeit macht frei"
Justiţie - Titus Corlăţean - "dacă Năstase nu va fi condamnat procurorul de caz ar trebui arestat"
Comunicaţii - Dan Nica - "Aceasta este conduita şi modul nostru de acţiune: responsabilitate şi seriozitate în lucrurile care ţin de România". :)
Finanțe Publice - Florin Georgescu "un alt nume pentru Inflaţie"

etc

Et la pièce de résistance:
Agricultură şi Dezvoltare Rurală - Daniel Constantin - "pupilul lui Voiculescu"

Shrek îşi face debutul la rându-i în politica de desene-animate a României: Micky-Mao l-a pus ministru.
Ultima oară când să se urce în barcă, a fost întors din drum, la propriu, şi de atunci portă o ură de moarte "celor de sus". Nu a contat se pare ministeriatul, putea să fie Sport, Cultură, Sănătate sau de ce nu Turism sau Energie, tot aia era. "Tot aia" în opinia FSN evident, nu a unei persoane cu logică  de bun-simţ. Păcat că "sorții" au tras din pălărie Externele. Asta da imagine a ţării pe plan extern! Un ins care, atunci când i se iau jucăriile se întinde pe jos, începe să dea din mânuţe şi picioruşe urlând cu lacrimi de ţestoasă-crocodil. Va face tot ce-i va sta în putință să-i arate el lui Băse că e băiețel mare.
E clar, domnul Marga, ca un liberal sadea se uită înainte cu mândrie spre Putin, sau mai corect spre Rusia. Nu e nimic de speriat, este până la urmă politica socialistă tip FSN, că tot este Văcăroiu preşedintele Curţii de Conturi. Şi cum în prezent liberalii par să "dețină" memorie scurtă, făcîndu-se că uită cum partidul cu care s-au aliat, devasta la începutul anilor '90 sediile partidelor de opoziţie, inclusiv cel al PieNieLieului cum bine grăia un miner al vremii, la ce ne puteam aştepta din partea unui căpcăun??????????????
Axa fesenistă Kiseleff-Moscova-Beijing

Semnează,
Kelemen Umor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ciripeşte, dară:

Let’s Do It, Romania!