marți, 25 octombrie 2011

O zi istorică: ziua în care comuniștii au încercat să predea prostimii lecții despre monarhie

Tot Cucuveaua...

De ce după 20 de ani de la mascarada securistă din 1989 avem parte tot de Iliescu? Cît de masochiști putem fi? Există vreo limită sau chiar tindem spre infinit?
M-am întrebat toate acestea după ce majoritatea televiziunilor derulau în neștire imagini și reportaje despre MS Regele Mihai. Evident, mi s-a făcut greață la un moment dat și am renunțat să mai urmăresc această operă de două parale pusă în scenă de comuniști, după ce tot ei, pe timpul lui Roman sau Vodkăroiu, îl fugăreau pe MS pe autostrăzile patriei, poate avea treabă omul.
Am prins totuși un moment după care mi-a mai revenit inima la loc, și anume clipa în care Iliescu este discret împiedicat de către un secretar să dea mîna cu MS care se uita după cai verzi pe pereți. Ar fi fost chiar culmea, ca regele să-i întoarcă salutul acestui țigan bolșevic. Și așa MS s-a compromis acceptînd această fanfaronadă, în care comuniști, ca niște CAP-iști din fundul țării au călcat în picioare aproape toate protocoalele monarhiei.
N-am văzut pe nici un canal de știri ceva legat de prezența în România a Reginei Sofia a Spaniei, verișoara Regelui Mihai, nici cînd a sosit, nici cum a fost primită, nici unde este găzduită, nimic. Mai prezente pe sticlă sunt personaje precum Iliescu, Zgonea, Voiculescu, Gîdea, recent eliberatul infractor Voicu și mulți alți "Gheorghe cu bocancii mari". Mi-a lipsit MikyMao, totuşi!
La acest jalnic spectacol, menit defapt să celebreze un rege, a "complotat" cu bună știință și puterea, care nu a catadicsit să își trimită reprezentanți în parlament la discursul MS. Sau poate știau ei ceva. Se vehiculează că opoziția agreează ideea unei monarhii republicane, în care Babbo Natale se plimbă cu caleașca iar spiridușii își fac de cap, sau poate încearcă doar să atragă ceva electorat monarhist. Poate nu degeaba a fost băgat Duda în familia regală, Dudelu' fiind posesor de tată PDSR-ist. Nu se știe rolul său, sau poate doar se bănuiește, cert e că ori e un măr otrăvit ori un mare plăvan, care nu știe ce rol să joace, de prinț sau de președinte. Ce ți-e și cu logica asta, te vrei și prinț consort și președinte de republică. Alege frate odată, poate măcar așa scapă comuniștii de tiranul ăsta de Băsescu. Dar-ar naiba!
Hotnews.ro
Și iată câteva figuri marcante ale zilei curente:

Majestate...

Lăsaţi, poate mai târziu

Mai vorbește mult moșulică ăsta?

Voiculescu PCR

Să trăiască Domn' Rege!

Semnează
Nea Nelu' Paralelu'
 














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ciripeşte, dară:

Let’s Do It, Romania!