marți, 16 octombrie 2012

Șoc! Urs Meier trăiește în Scoția!



     Aflat în programul de protecție a martorilor, arbitrul fost-elvețian (asta dacă Elveția chiar este o țară și nu doar un conglomerat de enclave a super-puterilor europene) actual-scoțian Craig Thomson, căci acesta este noul nume al lui Urs Meier, a reușit la aproape 10 ani distanță de la rușinoasa partidă Danemarca-România să mai facă praf un meci al echipei naționale de fotbal. De această dată Urs Meier a facut-o pe scoțianul.
     Știam de la lecțiile de istorie că scoțienii (în Scoția s-a inventat termenul de plat-bandă când la un meci de fotbal arbitrul a dat cu banul) își cam mănâncă de sub unghii din fire, însă acest Craig Thompson a infirmat regula, neșovăielnic în a fluiera, cel puțin în prima repriză, orice atingere la care batavii au fost  supuși…indiferent că a fost vorba de un simplu deget în ochiul de sticlă, scuipat în direcția adversarului, ținere reciprocă de tricou, mult mai bărbătescului umăr-la-umăr sau fault…Subiectivi fiind și noi din fire abia dacă ajungeam la scorul de 2-1 pentru Olanda. În rest, numai tăcere…o tăcere zgârcit-scoțiană, zgârcită în concluzii dar prea dureroasă în fapte…Un plus pentru România - ai noștri au în scris din acțiune.
Fiind elvețian din fire dar în plină criză (cam cum sunt de ochii-lumii marile puteri europene) Urs Meier a avut bani și de o rapidă operație estetică! 
Iată și dovada:
Înainte - Urs Meier (Elveția)


După - Craig Thompson (Scoția)













Semnează, Ilie Probe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ciripeşte, dară:

Let’s Do It, Romania!