marți, 11 mai 2010

Intangibilitate relativă

Am considerat întotdeauna că sunt o persoană norocoasă, pînă acum vreo doi ani, cînd un perete de faianţă montat pe rigips (!!!!!!!!!) mi-a căzut efectiv în cap. Am scăpat fără "pagube" din fericire. Atunci pot spune că mi s-a spart norocul. Atunci optimismul meu s-a transformat într-o lehamite fără margini. Am continuat lungul şir al "succesurilor" în această iarnă, cînd, în timpul cînd nămeţii erau mai mari chiar şi decît minciunile lui Volosievici (sau cum dracu' îl cheamă pe primarul Ploieştilor), copertina de la intrarea magazinului Real, plină de zăpadă fiind, s-a scuturat fix în capul meu. Cînd am încercat să trag pe cineva la răspundere, insul care se ocupa de parcare (mă cam fixa cu doi ochi de bovină înzăpezită) a început apraoape să ţipe la mine: "Că ce? E vina mea? Eu mă ocup de zăpadă? Ce treabă am eu cu ce păţesc clienţii la magazin" de parcă eu îl trăsesem pe el la răspundere. Mă rog! Mi-am dat seama că sigur o să am accident cu avionul, dar nu oricum. Avionul o să îmi pice în cap. E clar că ceva mă va băga la propriu în pămînt.
Şi ca totul să fie complet, astăzi, hoţii au avut tupeu să îmi spargă maşina ziua în amiaza mare, păgubindu-mă de două genţi pline cu haine. Că de, m-a apucat renovatul şi mutam lucruri de colo-colo, iar un om (defapt mai mulţi pentru că nici Moroşanu nu putea alerga singur cu genţile alea două) de "bine" m-a filat şi mi-a spart maşina. Bestialpunctro!
E clar intangibilitatea mea s-a dus la dracu', odată cu speranţa că vom mai fi vreodată normali. Dacă şi hoţii au ajuns să te "spargă" ziua în amiaza mare, atunci, frate, emigrare scrie pe tine. Nu mai avem nici o speranţă. Cel puţin, mie mi s-a cam tuflit speranţa de bine în România. Nu mai sunt intangibilă, nu mai sunt optimistă. România mi-a tras încă una peste bot, aşa că: România, fuck you too a doua oară!

7 comentarii:

  1. Cool

    regret enorm ca ai fost pradata! Si eu am patit asemenea incidente(mi s-a furat o data din casa, de 3 ori din masina si o data chiar masina). Politia este de kkt, politicienii sunt de kkt, justitia este de kkt, multi dintre noi sunt de kkt.
    Esti tanara, frumoasa, inteligenta. Du-te, fato, nu iti mai irosi viata in tara asta de kkt!

    RăspundețiȘtergere
  2. Poliţistul, zice, ridicînd ochii a lehamite spre cer: "Conaţionalii noştrii". Îmi venea sa-i sparg dinţii, dar bineînţeles că am zîmbit aprobator. Contează culoarea alb, maroniu, galben? Pe dracu'. Tot hoţ de căcat eşti, indiferent de culoare.

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca pe tine te-a deranjat mai mult faptul ca ai fost furata nu paguba!crezi ca daca te duci in alta parte adik in alta tara va fi alfel?
    nu ai vazut ce au patit rumanii aia care au fost in vacanta la vecini?
    leau furat masinile din fata hoteluilui din parcare
    si pe cine au gasit vecinii vinovati ?
    pe conationali nostri!
    schimba-ti incuietorile si investeste intro alarma periculoasa

    RăspundețiȘtergere
  4. Merci, Anonim, Bulgaria. Aia e ţară? Ăla e vestul sălbatic, nu ţară. Te deranjează şi paguba, crede-mă. Totuşi munceşti ca să îţi cumperi haine, nu le furi din magazin. Pe mine mă miră tupeul hoţilor, care fură ziua în amiaza mare. Atâta tot!

    RăspundețiȘtergere
  5. spune-mi o tara care pe tine te-ar face fericita si multumita,incat sa poti spune:"asta e tara mea!"si apoi de ce nu te duci acolo?
    mie-mi place Romania!nu ma judeca despre asta ca nu is patit is patit!dar e o provocare!stii vorba ia populara:"nu mor caii,cand vor cainii!"daca ai putea nu ai pleca?
    sau in alta tara e mai bine?unde?
    da poate fi mai bine inr-o tara pe care o visam noi!ce zici?
    imi multumesti curiozitatea de ami spune care tara te-ar face pe tine multumita?imi pare rau pt paguba ce tia fost produsa!sincer!trage aer in piept si linisteste-te! nu uita ca esti in Romania tara noastra ,draga!

    RăspundețiȘtergere
  6. Înainte cînd se fura, se fura la lumina stinsă a nopţii (dacă mi se permite exprimarea), mai exista o frică o jenă ceva. Acum, ca să furi ziua în amiaza mare, înseamnă că nu mai ai nici o jenă, nici o ruşine, asta şi însufleţit de ideea că oricum nu te prinde nici dracul, că poliţia este doar ca să etaleze uniforme şi maşini. Ceva de genul ăsta ziceam.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ştiu unde lucrezi, anonimule! :-)

    RăspundețiȘtergere

Ciripeşte, dară:

Let’s Do It, Romania!