luni, 3 mai 2010

Plăteşti unul, primeşti jumate!

Tupeu de CFR. Iei un bilet, şi stai doar cu jumate de fund pe scaun. Şi nu era loc de copil.
Am trăit o situaţie similară, acum mulţi ani, la cabana Susai, unde pe post de pat se oferea o stinghie de lemn, pe care abia încăpea lungit un căţel de talie medie, dar un om! Ideea e că se poate. Fraieri să găsim!

















Sau poate luăm bilet întreg, cu tot cu loc dar putem lua în freză o oglindă. Posibilităţi, cu carul.

















Deci, oricum, noi să fim sănătoşi măcar pînă ne dăm jos din tren ca să ajungem fix la balamuc sau chiar la morgă, de ce nu! În România ai condiţii din plin!


Semnează:
Puradelul ceferist

5 comentarii:

  1. esti simpatic foc, puradelule de CFR-ist!

    RăspundețiȘtergere
  2. Depun reale eforturi, dar CFR începe să mă înspăimînte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cool
    ei, lasa ca nu depui! e in firea ta.

    Referitor la CFR, nu am ce spune. Nu mai tin minte de cati ani nu am mai apelat la serviciile sale.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu doresc nimănui să facă naveta cu trenul. Cel puţin nu din Ploieşti. Este o variantă mai puţin costisitoare, recunosc, dar care aplică cu succes reţeta: "cît dai, atîta face". În acest moment, din Ploieşti, în intervalul 7-8 diminaţa, pleacă un singur tren spre Bucureşti. Mîrlanii au reuşit să scoată toate trenurile de navetisti. Ai o singură posibilitate, un tren de 7.02 care vine din Moldova. Un tren vechi, care a păstrat cu succes şi mirosurile şi mizeria anilor ceauşişti. Folosind acest tren e ca şi cum retrăim vremurile glorioase de aur. Singura diferenţă, dar din păcate chiar singura, este că nu se mai fumează în tren. În rest, numai de bine.Soluţia navetei cu microbuzul, pe care CFR o legitimează cu succes, nu se încadrează în normele de siguranţă ale transportului de călători, aceasta fiind chiar mai scumpă. Pot spune că am trimis o mulţime de reclamaţii pe mail celor de la CFR. Evident căsuţele de mail prezentate pe site-ul CFR nu sunt valabile, la telefon nu răspunde nimeni, e ca şi cum vorbeşti cu un mare perete. Vă spun eu: CFR e mare bătaie de joc. Am intrat în UE ca să trăim ca pe timpul lui Ceauşescu. Nimic nu s-a schimbat. Cel puţin nu la CFR.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cool,
    aici te contrazic. S-a mai schimbat pe ici, pe colo. Dar in rau! :(

    RăspundețiȘtergere

Ciripeşte, dară:

Let’s Do It, Romania!