luni, 17 mai 2010

For those about to rock!

Magie rock'n'roll aseară în Piaţa Constituţiei.
AC DC a "fulgerat" în faţa a peste 60.000 de fani. Nu a plouat, a fost doar vînt, nu a fost nevoie de buletin, nu ne-au fost controlate genţile (mulţi au intrat cu camerele foto şi video), apă doar la pahar (pentru cei ce au băut şi altceva în afară de bere). În purul stil românesc, una zicem alta facem. Au fost cozi imense la toalete mobile. Avantaj gentilomii pentru care s-au inventat copacii. O mizerie "lucie" după concert şi un frig aprig. Miliţia a blocat intrările la metrou (aud că minerii vin  miercuri să planteze iar panseluţe la Bucureşti - Ilici jubilează cred - acesta se pregăteşte de un nou "discurs" la Romexpo). Cîţiva s-au plîns de agenţii BGS care mînau cu prea mult sîrg "vitele" de la spate la ieşire. La un moment dat mergeam toţi ca  pinguinii la unison. Care se găsea să cotească la stînga sau la dreapta, rotea toată mulţimea. :-) În zona fanilor care şi-au luat bilete ieftine semafoarele funcţionau fără probleme.
Mulţumim cerului că nu a fost nevoie de pelerine (eu nu aveam).



















Locomotiva în deschidere, o Rosie "plină" şi gonflabilă călare pe locomotivă, numărul de streaptease interpretat de Angus Young care ne-a arătat o pereche de boxeri pe care scria colorat ACDC şi o condiţie fizică de invidiat (pe care a folosit-o restul concertului cîntînd dezbrăcat), clopotul din iad, corniţele de drac luminate de leduri (cu un preţ exagerat de 50 de lei), peste 60.000 de fani, confetiile şi jocul de artificii de la sfîrşit au fost ingredientele unui spectacol unic şi magic, prestat de o formaţie unică:
ACDC.
Dacă acesta este drumul către iad (highway to hell), aş face naveta zilnic.



15 comentarii:

  1. Daca nu mi se blocau drumul si cartierul, ma lasa rece. Asa, i-am injurat suficient, trei zile!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt perfec de acord. Concertul trebuia să fie pe un stadion, nu în mijlocul oraşului, şi sîmbata. Partea romînă a fost execrabilă ca de obicei. Lasă că pentru Al Di Meola nu vor mai bloca nimic. Sper! :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. şi eu! M-am săturat! Şi aşa se circulă infect, după cum ştii. Dacă sunt concerte şi mai mărşăluiesc şi toţi bugetarii frustraţi, e dezastru.

    RăspundețiȘtergere
  4. iar era sa scap nick-ul de pe contul celalalt ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mă pregătesc de plantat panseluţe! Hi, hi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt criminali ăştia: un protestatar care a călătorit toată noaptea pentru mitingul de azi zice: "Nu se mai poate, dom'ne aşa ceva, ne-am întors după revoluţie în anii 1996-2000". Am rîs cu spume. Păcat că nu era rîsul meu.
    Nu e a bună! Trebuia să se spargă buboiul, după atîta furt şi incompetenţă. Nu înţeleg de ce şi-au mai dorit ăştia să iasă la putere, ca să îşi ia toate palmele. Vai de capul nostru, de troglodiţi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Matinala! Sa nu pierzi rata de Ploiesti! ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Isi merita palmele! Lumea si-a pus sperante in ei si cand au venit la Putere au facut ca PSD-istii. Mare dezamagire! De la cine sa mai ai o speranta?

    RăspundețiȘtergere
  9. Categoric merită, dar nu e momentul de răsturnări de gurverne acum.

    RăspundețiȘtergere
  10. corect! mai bine bem o bere linistiti!

    RăspundețiȘtergere
  11. Hai două, să mă sparg în poante sclipitoare după aceea. :-)

    RăspundețiȘtergere
  12. Dau trei, numai sa le aud! Poantele...

    RăspundețiȘtergere
  13. ce zici de cele 3 zile din iunie?vii?
    sa participi la apocalipsa rockului in Romania?

    RăspundețiȘtergere

Ciripeşte, dară:

Let’s Do It, Romania!