joi, 15 aprilie 2010

Ce declară o uşă de biserică?

Mîţa conservatoare îşi ascute ghiarele. Începe campania electorală murdară în stil PSD-PC.

"Liliana Minca: Teo Trandafir sustine, pentru cateva voturi, legalizarea prostitutiei si casatoriile homosexuale. Fiecare are dreptul de a opta pentru un mod sau altul de viata, insa eu am fost crescuta cu respect, in primul rand fata de valorile cred cu sfintenie in ele."

Cu respectarea legilor, stă dînsa (doamna Loto Porno) mai prost. În rest e ok, e conservatoare, urmează linia partidului, în acţiunile sale dubioase şi păgubitoare pentru partenerii de afaceri. Parcă nici zvonul cu clica securisto-spp-istă în care se scăldau finanţele Loto, nu îmi mai pare atît de departe de adevăr. Nimic de reproşat. Nici usturoi nu a mîncat, dar nici gura nu-i pute. Nu ştiam eu de ce se cîştigă la Loto doar în campaniile electorale şi de sărbători. A scos-o Felix pe strasee la produs şi acum se dă uşă de biserică. Sper ca electoratul să îşi dea seama de "valoarea" mîţei conservatoare şi să fie taxată ca atare.
Atenţie, acest post nu este un lobby pentru Teo Trandafir. Deşi la cîte loaze activează în politica românească, parcă sunt curioasă să văd de ce este în stare Trandafir.

Sursa: Hotnews.ro

Semnează
Elena Pudrea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ciripeşte, dară:

Let’s Do It, Romania!