marți, 6 aprilie 2010

Apocalipsa Rock'n'Roll

Aş fi putut da o mie de titluri acestei postări, dar totuşi rămîn la părerea că, pentru România, anul 2010 este aproape apocaliptic. Cel puţin pentru mine, ca iubitor de rock, anul 2010 cu siguranţă, va fi unul de referinţă. E ca şi cum lumea greilor rock a redescoperit pe harta lumii România. După poanta aproape sinistră de anul trecut în care o firmă de şmecheri (pentru care merită nişte blesteme şi un levier) a vîndut unor (cîteva mii) fani bilete la un concert AC/DC fantomă, acum pot spune: da, frate, încă un vis mi se îndeplineşte (după concertul Queen din 2008 din Viena), şi anume să îi ascult live (şi la mine acasă) pe cei de la AC/DC.
Un singur indiciu. Deşi familia Young se trage din scoţia (cu S mare), trupa s-a format în ţara aia care spre deosebire de Austria chiar are canguri, şi anume Australia. Nu am înţeles niciodată poantele sau, mă rog, vederile acelea din Austria cu There's no Kangaroos in Austria. I-a întrebat cineva? Ce vederi sunt alea? Să punem şi noi pe vederi: Aici nu sînt vampiri...sau poate la noi chiar sînt. Who the fuck cares?
Pentru cei ce nu ştiu (deja) istoria celor de la AC/DC, îi sfătuiesc să intre pe ACDC.com pentru o uşoară informare. Asta dacă vă place trupa evident. Iar dacă vă decideţi să veniţi la concert pe 16 mai în Piaţa  Constituţie să nu uitaţi tricourile acasă. Cum care? Alea cu AC/DC, că cele cu Guţă vor intra cu siguranţă la secţiunea pogo (împins-buşit în traducere liberă). Oliiuuu, ACDC şi Guţă în aceeaşi propoziţie!!!!!!!!! Ma' bad! Blueah!
Şi asta nu e tot. În acelaşi an curent apocaliptic vor mai concerta şi alte nume gigant precum "ca şi", cum ar fi, de pildă: Metallica, Slayer, Megadeath, Anthrax, Rammstein sau Aerosmith (19 iunie).
Aşa că: Rocking All The Way, beautiful people.

Un comentariu:

Ciripeşte, dară:

Let’s Do It, Romania!